Wie zijn wij?

Welkom, bij TAKT regiohandbal. Wij willen het handbal in deze regio op een hoger niveau brengen, door het aanbieden van technische trainingen. Iedereen uit de B, C, D en E jeugd kan meedoen. De TAKT regio handbaltrainingen zijn geen selectietrainingen. Wij willen jeugdige handballers de kans bieden om zichzelf te verbeteren door extra te trainen onder leiding van deskundige trainers.

Samen de handbal in de regio sterker maken

De basis voor handbal is plezier. Plezier krijg je als je lekker traint. En lekker trainen doe je met trainers die het spelletje kennen en weten hoe ze het moeten overbrengen. De Regiohandbal Trainingen zijn een aanvulling op de trainingen die je bij je club krijgt. Een extra-tje dus waar je alleen maar van kunt leren. Maar er is meer. Veel clubs hebben gebrek aan technisch kader. De Regiohandbal trainingen gaat ook daarmee aan de slag. Wij denken dat we de verenigingen kunnen helpen en gaan ook trainers en mogelijke trainers helpen zich persoonlijk te ontwikkelen tot begeleider en daarmee de toekomstige trainers van de vereniging te worden.
TAKT Regiohandbal trainingen is dus sinds 2015 het regionale platform voor de jeugd, de verenigingen en de (toekomstige) trainers. Een geweldige aanvulling op wat er al is!

Ellen Schutte en Rinald Kloppenberg